Hívás most!

Art Cukrászda

vendegCégünk 2000 márciusában alakult a Kossuth utcai cukrászda megvételére és üzemeltetésére. Kezdetben igyekeztünk az előző tulajdonosok által kialakított íz világot és arculatot megőrizni, de az utóbbi években próbáltunk a vásárlási szokásokhoz igazodva, a vevők új igényinek megfelelően változásokat tenni üzletünkben.

Cégünk 2000 márciusában alakult a Kossuth utcai cukrászda megvételére és üzemeltetésére. Kezdetben igyekeztünk az előző tulajdonosok által kialakított íz világot és arculatot megőrizni, de az utóbbi években próbáltunk a vásárlási szokásokhoz igazodva, a vevők új igényinek megfelelően változásokat tenni üzletünkben.

Célunk továbbra is az maradt, hogy családias légkörben hagyományos ízekkel várjuk vendégeinket, de egy komolyabb belső átalakítás szükséges volt ahhoz, hogy tágabb teret alakítsunk ki vendégeink számára, ezáltal a cukrászda közösségi hellyé alakuljon.

A terasz is szerves része üzletünknek, vendégink otthonosan érezhetik magukat a panelházak szomszédságában. Önkormányzati támogatásból kialakított napvitorlánk üde színfoltja a lakótelepnek.