Hívás most!

Art Cukrászda Budapest

vendeg

Cégünk 2000 márciusában alakult a Kossuth utcai cukrászda megvételére és üzemeltetésére. Kezdetben igyekeztünk az előző tulajdonosok által kialakított íz világot és arculatot megőrizni, de az utóbbi években próbáltunk a vásárlási szokásokhoz igazodva, a vevők új igényinek megfelelően változásokat tenni üzletünkben.

Célunk továbbra is az maradt, hogy családias légkörben hagyományos ízekkel várjuk vendégeinket, de egy komolyabb belső átalakítás szükséges volt ahhoz, hogy tágabb teret alakítsunk ki vendégeink számára, ezáltal a cukrászda közösségi hellyé alakuljon.

A terasz is szerves része üzletünknek, vendégeink otthonosan érezhetik magukat a panelházak szomszédságában. Önkormányzati támogatásból kialakított napvitorlánk üde színfoltja a lakótelepnek.

 

 

lanyok

 Örömmel értesítjük kedves vendégeinket, hogy 2013. november 6-án megnyitottuk belvárosi üzletünket a VII. kerület Wesselényi u. 30. szám alatt! Új üzletünkben is igyekeztünk  családias légkört teremteni. A pultban megtalálhatók a tőlünk már megszokott házias ízek, friss péksütemények, aprósütemények és a cukrászsütemények bőséges választéka. Formatorta, esküvői és alkalmi tortarendelést felveszünk! Hétfőtől-péntekig 7.00-19.00-ig, szombaton és vasárnap pedig 9.00-19.00 óráig várjuk vendégeinket.